Stagiaires

Schooljaar 2021-2022

Michelle Hoyer

Hallo iedereen, mijn naam is Michelle, ik ben vierentwintig jaar oud en woon in Engelen. Dit is mijn eerste jaar op de PABO en ik kan u vertellen dat ik het erg naar mijn zin heb als stagiaire. Momenteel loop ik stage in groep 7 bij juf Nina. Over mezelf, ik ben dol op skaten en creatief bezig zijn met de naaimachine. Voor de zomervakantie heb ik de modevakschool afgerond. Ik hoop dat ik de creatieve vaardigheden die ik heb geleerd, ook kan inzetten op het Wikveld. Ook ben ik dol op lezen en deel graag mijn favoriete boeken met iedereen. Als u vragen heeft, aarzel dan zeker niet ze te stellen. Ik ben dinsdag en woensdag aanwezig op locatie Zeis. Tot snel!

Nienke Jansen

Beste ouders, Dit jaar loop ik stage op bassischool ‘t Wikveld. Ik zal mijzelf even kort voorstellen; mijn naam is Nienke Jansen. Ik ben 19 jaar oud en zit in het tweede jaar van de pabo in Den Bosch. Buiten schooltijd geef ik zwemles aan kinderen. Ook werk ik bij de Lyceo, hier geef ik bijles en huiswerkbegeleiding. Zelf heb ik vroeger ook op het ’t Wikveld gezeten en wilde tijdens mijn opleiding graag weer een keer terugkomen. Ik heb heel veel zin om dit schooljaar weer voor de klas te staan! Op maandag en dinsdag ben ik aanwezig op ’t Wikveld, de overige dagen ben ik op de opleiding. Tot snel op het schoolplein!

Femke van Haren

Hoi allemaal! Mijn naam is Femke van Haren, ik ben 21 jaar oud en kom uit het mooie Den Dungen. Ik zit in het tweede leerjaar van de opleiding. Voor ik aan de pabo begon, heb ik de opleiding tot onderwijsassistent afgerond. In mijn vrije tijd ben ik op het volleybalveld te vinden, het terras of ben ik aan het werk bij Sportcafé de Misse. Iedere maandag en dinsdag ben ik aanwezig in groep 4 van juf Janneke en juf Joyce. Mocht u vragen hebben, hoor ik het graag. Kletsen is namelijk een hobby van mij ;).

Ashley Lievens

Hallo allemaal, Mijn naam is Ashley Lievens, ik ben 28 jaar en ik kom uit ‘s-Hertogenbosch. Ik ben een derdejaars Pabo student van Fontys, en sinds 7 september loop ik elke maandag- en dinsdag stage in groep 6a bij juf Maartje. Ik heb er onwijs veel zin in om iedereen in de klas les te geven en te laten stralen. Mijn droom is dan ook om een goede juf te worden! Het belangrijkste in de les vind ik de veilige omgeving en het onderlinge plezier van de kinderen. Naast mijn studie, kan ik erg genieten van het wandelen met mijn hond en het geven van mijn danslessen. Daarnaast ben ik dol op koken en ben ik regelmatig in mijn keuken te vinden om te experimenteren met zero-waste recepten. Ik kijk er naar uit om les te mogen geven bij groep 6a!

Noëlle ter Borg

Hallo allemaal, Mijn naam is Noëlle ter Borg. Ik ben 21 jaar oud en woon in Empel. Dit jaar ben ik gestart aan mijn derde jaar van de Pabo in Den Bosch. Vorig jaar heb ik het hele jaar stage gelopen bij KC ’t Wikveld. Dit jaar zal dat maar een half jaar zijn i.v.m. mijn Minor. Momenteel loop ik stage in groep 3 bij juf Caroline op locatie de Zeis. Ik ben op de maandag en dinsdag aanwezig. Eens in de zoveel tijd ben ik een volledige week aanwezig. Wat meer over mezelf. Ik woon nog bij mijn ouders thuis en ik heb een oudere broer. Ik werk bij Costes, een kledingwinkel in het centrum van Den Bosch. In mijn vrije tijd ben ik graag met vrienden en vriendinnen. Gezellig een terrasje pakken, een lekker hapje eten of een feestje vieren, daar ben ik zeker voor in. Vroeger heb ik zelf op KC ’t Wikveld gezeten, dus ik vind het erg leuk dat ik hier dit jaar weer stage mag gaan lopen en mezelf hier nog verder mag gaan ontwikkelen. Mochten er nog vragen zijn, dan hoor ik het graag. Groetjes, Noëlle ter Borg